Özel Marmara İlkokulu 1.sınıf öğrencileri okuma yazma öğrenmelerini coşkuyla kutlayıp madalyalarını aldılar

10 Mayıs 2014 tarihinde Özel Marmara İlkokulu Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda düzenlenen Okuma Bayramı gösterisinde mutluluklarının artarak devam etmesini dilediğimiz sevgili çocuklarımızın unutulmaz günlerinden birini hep birlikte yaşadık.

Koca bir yıl okuma yazma seferberliğine giren minik kalpler bu en önemli günlerinden biri olan “Okuma Bayramı”nda çok heyecanlıydılar. Sahnede ışıl ışıl parlayan minik öğrencilerimiz çizdikleri ilk eğik çizgilerden sonra, şu an defterlerini güzel yazılarla tamamlamış olmanın ve yaşlarının gereği olan en önemli sorumluluğu, okuma yazma sorumluluğunu, gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar. Koca bir yılı birbirinden güzel anılarla geride bırakan öğrencilerimiz yoğun çalıştılar ve birbirinden güzel etkinlikler ve çok başarılı işler çıkardılar.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan okuma bayramı Okul Müdürümüz Hande Engür Bozkurt’un öğrencilerimize yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz sergiledikleri koro, drama-bale, modern dans, keman-orf, cimnastik, halk oyunları, step gösterileri ve resim sergisi ile izleyenleri büyülediler.

Sergiledikleri performansla büyüklerinden bol bol alkış alan minik öğrencilerimiz, "Ben de Okuyorum" madalyasını sevinçle aldılar. Miniklerin sevincine ortak olan veliler ve öğretmenleri de duygu dolu anlar yaşadılar.

Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren değerli öğretmenlerimizi kutlar, hayatları boyunca sevinçlerinin ve heyecanlarının devam etmesini dileriz. 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.