Özel Marmara İlkokulu 2. Sınıflar Sosyal Sorumluluk Projesi-Yüzler Paylaşmakla Güler

Özel Marmara İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz “Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu’nda”  “Yüzler Paylaşmakla Güler” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyacı olan öğrenci kardeşleri için kırtasiye malzemeleri paylaştılar.

Akademik, kültürel ve sportif yönden donanımlı, başarılı ve toplum içinde söz sahibi olabilen bireyler yetiştirirken onların her konuda farkındalıklarını artırmak bir eğitim kurumu olarak hedeflerimiz arasındadır.

"Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu"nda eğitim gören ve becerilerini geliştirilen engelli öğrencilere verdikleri destekten dolayı 2. Sınıf öğrencilerimizi kutluyor ve hayat boyu duyarlılıklarının devam etmesini diliyoruz.