Özel Marmara İlkokulu 9-10 Yaş Yüzme Şampiyonasında 4x50m Serbest Bayrak Yarışmasında İstanbul 3.sü

Özel Marmara İlkokulu 9-10 Yaş Yüzme takımımız 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde 9 Yaş Grubu Kartal Yakacık Yüzme Havuzunda ve 10 Yaş Grubu Sultanbeyli Yüzme Havuzunda olmak üzere 9-10 Yaş İstanbul Şampiyonası yarışlarına katılarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.

Okulumuz Adına Yarışan Öğrencilerimiz: Şayan Marwan Matin, Demir Özçelik, Kaan Yavuzcan, Arda Topçu, Arda Şemi Baruh, Yiğit Deveci, Ege Ateş, Erk Yavaşal, Murat Aydınoğlu, Dilay Kuyucak, Esin Su Özçelik, Şimal Üzüm, Melisa Canbay, Alp Gelgen

Kartal Yakacık Kapalı Yüzme Havuzu ve Sultanbeyli Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmalarda okulumuz adına yarışan öğrencilerimizi ve yüzme öğretmenimiz Nezih Erel’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

4x50m Serbest Bayrak İstanbul 3.sü: Arda Şemi Baruh, Ege Ateş, Demir Özçelik, Kaan Yavuzcan