Özel Marmara İlkokulu Basketbol Turnuvası

7-8 Mart 2015 tarihlerinde resmi ve özel okulların katılımları ile Basketbol sporunu öğrencilere sevdirebilmek, altyapılarda yaygınlaştırabilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacı ile okulumuz bünyesinde Basketbol Turnuvası düzenlemiş bulunmaktayız.

7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 09.30’da M.E.K Kapalı Spor Salonunda başlayan Turnuva, okulumuz Minik Erkek Basketbol  takımı, Ted Özel İlkokulu, Özel Şişli Terakki İlkokulu, V.K.V Koç Özel İlkokulu, Dumlupınar İlkokulu ve Mef Okullarının katılımları ile gerçekleşmiştir.

Üçer takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre düzenlenen turnuvada, ilk gün sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselerek 8 Mart 2015 Pazar günü dörtlü final maçlarının oynanmasının ardından Okul müdürümüz Sayın Ahmet Bölük’ün  katılımı ile saat 14.30’da yapılan ödül törenin ardından  başarı ile sona ermiştir.

Yüksek tempoda ve çekişmeli geçen maçlar sonunda finalde Mef Okullarına karşı mücadele eden Okul takımımız turnuvayı ikinci sırada tamamlamıştır.

Dereceye giren okullar;

1. Mef Okulları

2. Özel Marmara İlkokulu

3. Ted Özel İlkokulu

Amacı Basketbol’u seven sportif nesiller yetiştirmek olan etkiliğe katılan tüm sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.