Özel Marmara İlkokulu Basketbol Turnuvası

05-06 Mart 2016 Cumartesi ve Pazar günü Özel okulların katılımları ile Basketbol sporunu öğrencilere sevdirebilmek, altyapılarda yaygınlaştırabilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacı ile okulumuz bünyesinde Basketbol Turnuvası düzenlemiş bulunmaktayız.

05 Mart 2016 Cumartesi günü saat 09.30’da M.E.K Kapalı Spor Salonunda start alan Turnuva, okulumuz Minik Erkek Basketbol  takımı ile birlikte Ted İstanbul Koleji Vakfı Özel İlkokulu, VKV Koç Özel İlkokulu, Özel Fen Bilimleri İlkokulu, Özel Bahçeşehir İlkokulu, Özel Küçük Prens İlkokulu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Üçer takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre düzenlenen turnuvada, ilk gün sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselerek 06 Mart 2016 Pazar günü dörtlü final maçlarının oynanmasının ardından saat 15.00’da yapılan ödül törenin ardından  başarı ile sona ermiştir.

Son derece çekişmeli geçen maçlar sonunda finalde Özel Fen Bilimleri İlkokulu’na karşı mücadele eden Okul takımımız turnuvayı ikinci sırada tamamlamıştır.

Dereceye giren okullar; Özel Fen Bilimleri İlkokulu , Özel Marmara İlkokulu, Özel Küçük Prens İlkokulu, Ted İstanbul Koleji Vakfı Özel İlkokulu

Amacı Basketbol’u seven sportif nesiller yetiştirmek olan etkiliğe katılan tüm sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.