Özel Marmara İlkokulu Bilişim Haftası Etkinliği

Ülkemizde her yıl mayıs ayının ilk haftasında kutlanan bilişim haftası, okulumuzda da 3 Mayıs 2016 Salı günü Hasan Ali Yücel Salonu’nda ilkokul üçüncü ve dördüncü sınıfların katılımıyla kutlandı.

Teknolojinin yaşamımıza etkileri ve internet kullanımı hakkında bilgilendirme sunumların yer aldığı etkinlikte öğrencilerimiz, konu hakkında bilinçlendiler. Dördüncü sınıfların öğrendikleri bilgisayar programlarından power point ile tasarladıkları sunumların da sergilendiği etkinlikte öğrencilerimiz, kendi yaptıkları sunumları barkovizyonda izleme keyfi yaşadılar.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.