Özel Marmara İlkokulu Geleneksel Egemenlik Yürüyüşü

Atatürk ilkelerini özümsemiş, vatanını ve milletini seven Dünya’ya örnek olacak vatandaşlar yetiştiren Özel Marmara İlkokulu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Geleneksel Egemenlik Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Büyük küçük herkesin katıldığı geleneksel 23 Nisan Egemenlik Yürüyüşünde öğrencilerimiz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz bir araya gelerek Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını bir kere daha gösterdiler.

24 Nisan Cuma günü saat 10.30’da Bando takımımız eşliğinde yürekleri 23 Nisan coşkusu ile dolu Özel Marmara İlkokulu ve İzci Gurubu öğrencilerimiz okul bahçesinde toplandı. Bando takımımız eşliğinde yola çıkan kortej, büyük bir coşku ile gerçekleştirdikleri yürüyüşü Atatürk Anıtı`nın önüne kadar sürdürdüler. Egemenlik yürüyüşü, bu anlamlı günü Türk çocuklarına armağan eden Ata`nın büstünün önünde okul bandosunun çaldığı müzikler eşliğinde sona erdi.