Özel Marmara İlkokulu Konser Etkinliğimiz

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan Özel Marmara İlkokulu öğrencilerimiz 25.03.2014 Salı günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını; sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimizin bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaşırken yaşadıkları heyecan görülmeye değerdi.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda  öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise  kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısını ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

KONSERE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ: OSMAN KAAN PEHLEVAN, SİDAR KAYA, BERKE TUNA BOSTANCI, İPEK ERENEL, ONUR ANDREI GEÇER, CANSU DEMİR, EDA LISA KİRİŞOĞLU, GÖKSU ŞENGÜL, SİMAY ÇELİK, DURU NEHİR ÖZMEN, BERİL GÖKBORA, DEFNE AKIN, DENİZ DUMAN, KUMRU ŞENAY, EGE MERT TEDİK, DOĞA BORAND, ADA GÜRKAN, ALPER EKİN EKİNCİ, LARA MEHTAR, İPEK MELEK KIZILKAYA, ELA BAYRAK, DURU BOSTAN, AYŞE DURU KARADUMAN, ARDA DEMİR ÖZDEMİR, EDANAZ KIZILKAYA, CEM EKİCİ, UTKU GÜLDALI, DEFNE AYDIN, EGE ONAT, DEFNE UYSAL, ÜMİT ALP, NİSAN ESMER, UĞUR ALP ÇİFTÇİ, SELİN ÇAKICI, GÜNEŞ BELELİ, DURU ENGİNSEL, MISRA URGANCIOĞLU, AZRA ÖZÇELİK, EDİZ GÜNEŞ, KORAY ÖMERCAN SAÇLI, MİNA EREN, DURU PAKER, ALTAY TUNA POLAT, ECE KÜÇÜKOĞLU, BERKE AYGÜLHAN, DOĞA BATILI, ECE ORAK, DENİZ ŞAMDAN, ZARA SELİN TOSUN, SİNEM ZEREN, BERSU AYÇİĞ DEMİR, HAZAR SADUN, BERFİN ÇELİK, ELİF DURU COŞKUN.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.