Özel Marmara İlkokulu Minik Kız Voleybol Takımımız İstanbul Şampiyonu

Özel Marmara İlkokulu Minik Kız Voleybol Takımımız 21-22 Mayıs 2014 tarihlerinde Bahçelievler Spor Salonunda Resmi ve Özel okulların katılımı ile düzenlenen Minik Kız Voleybol İstanbul İl Şampiyonasına katılmıştır.

Öğrencilerimiz İstanbul İl Şampiyonu olarak turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlamış ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.

Birbirinden güçlü rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Minik Kız Voleybol Takımımız: Sinem ZEREN, Bahar AYVAZ, Ceylin ERDAL, Eda Derin ORHAN, Buket AKBIYIK, Derin AĞAOĞLU, Helin Ezgi CEMALOĞLU, İdil ÜNSAL, Dilay TÜRKOĞLU, Ezgi ONGAN

Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz: Murat RECEPOĞLU - Özlem Biley ERUYAR