Özel Marmara İlkokulu Öğrencileri “Atık Yönetimi” Seminerinde

Özel Marmara İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerimiz ‘atık yönetimi ve atıkların geri dönüşümü’ hakkında bilinçlendirildi. Maltepe Belediyesi Çevre Mühendislerinin okulumuz konferans salonunda verdiği seminerle öğrencilerimiz çevre bilinçlerini ve çevreye karşı duyarlılıklarını pekiştirme fırsatı buldular.

Atık Semineri  Atık Semineri Atık Semineri

Ayrıca öğrencilerimiz bu yıl gerçekleştirdikleri ‘E-Atık Geri Dönüşüm’ Projesi kapsamında okuldaki diğer arkadaşlarını da konu hakkında bilgilendirerek artık kullanım değeri kalmamış durumda olan hasar görmüş, bozuk, kırık, elektrikli-elektronik cihaz ve aletleri geri dönüşüme göndermek üzere okulumuzda toplamaktadırlar.

Öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederiz.