Özel Marmara İlkokulu Öğrencileri Çevre Haftası Etkinliklerinde

5 Haziran 2014 tarihinde okulumuz 3.sınıf öğrencileri Onur Arda Bayram, Arda Yılmabaşer ve Kemalcan Karaçaylı Fen Bilimleri öğretmenleriyle ‘Çevre Haftası Açık Hava Etkinliği’ programına katılmışlardır.

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Kamuran Kumkumoğlu Parkı’nda düzenlenen tören Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın konuşmasıyla başlamış ve “Elektronik Atık Maskotu İsim Yarışması’na” katılan tüm okullara teşvik ödüllerinin verilmesi ile son bulmuştur. Ödüllerini alan öğrencilerimiz ‘Atık Defilesi’ ni izleyerek törenden ayrılmışlardır.

Öğrencilerimizi çevreye göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederiz.