Özel Marmara İlkokulu Öğrencilerine Eğlenceli Seminer

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü tarafından organize edilen Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda düzenlenen program ile kutlandı.

Özel Marmara İlkokulu öğrencileri hayvanlar hakkında bilinmeyenleri öğrenmek, hayvanat bahçesine hayvanların getiriliş öyküsünü dinlemek ve merak ettiklerini sormak için Darıca Hayvanat Bahçesi eğitmenleri Gökmen Aydın ve Emre Altıntaş’ı merakla izlediler.

Darıca Hayvanat Bahçesi eğitmenleri tarafından gerçekleşen sunumda hayvanat bahçesinde bulunan çok çeşitli canlıları tanıyıp, ilginç bilgiler edinen öğrencilerimiz okulumuza getirilen tanhit hayvanlarını yakından inceleme fırsatı buldular. Bu sayede öğrenciler soyu tükenmiş canlılar hakkında da bilgi edindiler.

Programın bitiminde barınak hayvanlarına kuru mama, eski çarşaf ve gazete kâğıdı toplama kampanyasının da duyurusu yapıldı. Programı izleyen minik öğrencilerimiz bugünün anlam ve önemini kavrayarak hayvan sevgisini pekiştirmiş oldular.