Özel Marmara İlkokulu-Ortaokulu Cambrıdge Üniversitesi Sertifika Töreni

Özel Marmara İlkokul ve Ortaokulumuzdan 2014/2015 öğretim yılında İngilizce ve Modern Dillerde katıldıkları uluslararası sınavlarda başarılı olan 260 öğrenciye sertifikaları 7 Ekim 2015 Çarşamba günü yapılan törenle verildi.

Törene katılan British Side Sınavlar Müdürü Songül Ömürdağ, geçen yıl British Side Cambridge English ‘in sınav merkezilerinden biri olan okulumuzu başarılarından dolayı kutladı. Konuşmasında sınav sonuçlarını istatiksel olarak açıklayarak okullarımızın sınavlarda gösterdiği başarının İstanbul, Marmara Bölgesi ve Türkiye ortalamalarının üstünde olduğunu belirtti.

Okul müdürümüz Ahmet Bölük’e, British Side kurucusu İsmet Karakuş’un Cambridge üniversitesinin bir başarı plaketini sunmasının ardından öğrencilerimiz heyecanla beklediklerini sertifikalarını alarak coşku dolu anlar yaşadılar.