Özel Marmara İlkokulu Türkçe Dersi 2. ve 3. Sınıflar Yazılı Anlatım Sergisi

İlkokul ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerimiz her sene gelenekselleşmiş olarak Türkçe dersi kapsamında yazılı anlatım derslerinde yıl boyunca yaptıkları çalışmaları 2 Mayıs Pazartesi günü açılan “Biz Minik Yazarlar Yazarak Büyüyoruz Sergisi”nde sergilediler.

Öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili afiş hazırlama, olay sıralama, canlandırma ve betimleme yapma; şiir, öykü, akrostiş tamamlama ve yazma çalışmalarıyla yaratıcılıklarını ve yazma becerilerini geliştirdiler. Sergide yer alan başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi, öğrencilerimize çalışmalarında ışık tutarak yol gösteren sınıf öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.