Özel Marmara İlkokulu Ve Ortaokulu Öğrencileri İngilizce Tiyatro Etkinliği

Öğrencilerimiz 12 Ocak 2015 Salı günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda, Dünyanın farklı ülkelerinden gelen profesyonel yabancı oyunculardan oluşan “Happy Theatre” tiyatro grubu ile heyecanlı ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Yaş grubu ve İngilizce seviyelerine göre hazırlanmış olan 3.ve 4.sınıfların izlediği “Pinoccio” ve 5.6.7.sınıfların izlediği “Star Wars” oyunları öğrencilerimiz tarafından büyük bir heyecan ve coşkuyla takip edildi.

İngilizce'ye olan ilgi ve motivasyonlarını artırmada büyük etki sağladığına inandığımız oyunların içeriğini ve çeşitli aktiviteler sunan kitaplar öğrencilerimize verilerek bu hafta içinde İngilizce öğretmenlerimiz tarafından derslerde yapılması sağlanacaktır.

Yabancı oyunculardan oluşan Happy Theatre ekibine sergiledikleri güzel oyun ve oyun bitiminde öğrencilerimiz ile yaptıkları İngilizce sohbet için teşekkür ederiz.