Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu’nda Veli Toplantısı

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu ikinci dönem veli toplantısı 18 Nisan Cumartesi günü 09.30 – 13.30 saatleri arasında velilerimizin büyük orandaki katılımıyla gerçekleştirildi.

Sabah erken saatlerde okula gelmeye başlayan velilerimiz, çocuklarının öğretmenleriyle görüşmeye başladılar. Toplantı, pazartesi ve cuma günleri düzenlenen veli – öğretmen görüşmelerine katılamayan velilerimize de çocuklarının öğretmenleriyle görüşme, onların akademik ve sosyal gelişimi hakkında ayrıntılı bilgi alma fırsatı tanımış oldu.

Veli toplantısı sayesinde, velilerimiz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin gelişimi adına verimli bir gün geçirmiş oldular.