Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu 6 Ekim’i Kutladı

6 Ekim İstanbul’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu nedeniyle Hasan Ali Yücel Salonu’nda düzenlenen tören, Okul Müdürü Ahmet Bölük’ün öğrencilere yönelik yaptığı konuşma ile başladı. Öğrencilerimizin günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmaların ardından İstanbul şiirleriyle devam eden program Melisa Ulufi’nin söylediği İstanbul şarkılarıyla son buldu.

Yüz yılardan beri dünyanın en önemli şehirleri arasında yer alan, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının kesiştiği bölgenin tartışmasız tek hakimi olan, dört farklı imparatorluğa başkentlik yapan İstanbul’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlu olsun.