Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Bilim Şenliği’nde İkincilik Ödüllerinin Sahibi Oldular

30 Mayıs 2015 Cumartesi günü, Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimizin tasarladıkları 7 farklı proje ile Eyüboğlu Eğitim Kurumları’nın düzenlediği XVI. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması’na katıldı. Bu yarışmada öğrencilerimiz bilimsel bakış açısıyla tasarladıkları projelerde günlük hayatta karşılaşılan problemlere yenilikçi çözümler oluşturdu.

Proje yarışmasında Özel Marmara İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Ada Gürkan ve Kumru Şenay’ın tasarladıkları “Fosforlu Anahtar” ile ikincilik ödülünü kazanmıştır.

Özel Marmara Ortaokulu ise 7.sınıf projeleri arasında Begüm Akyol ve Elif Zeynep Kaya’nın hazırlayıp sundukları “Yün Hakkında Bilmediğimiz Bir Gerçek” adlı proje ile ikincilik ödülünü almıştır.

Yarışmada emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.