Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu İl Satranç Şampiyonasından 3 derece ile döndü

6-10 Ocak 2014 tarihlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü işbirliği ile Üsküdar Gençlik Merkezinde 2014 İstanbul Okul Sporları Anadolu Yakası Birinciliği satranç turnuvası düzenlendi. Minikler (Genel), Minikler (Kızlar), Küçükler (Genel) ve Küçükler (Kızlar) olmak üzere 4 kategoride toplam 451 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya okulumuzu temsilen katılan beş öğrencimiz başarılı sonuçlar alarak bizleri en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Yıldızlar Genel Kategorisi
Bahadır Özen : 7 maçta (6,5) puan ile İl 1.si
Berkant Kaptan : 7 maçta (6) puan ile İl 2.liğini paylaşarak avaraj ile İstanbul 4.sü
Okan Umut Oktay : 7 maçta (4) puan

Küçük Kızlar Kategorisi :Pırıl Sine Kordel : 7 maçta (5,5) puan ile İl 3.sü

Küçükler Genel Kategorisi : Berk Günay : 7 maçta (4,5) puan

Dereceye giren öğrencilerimiz ileri bir tarihte yapılacak olan MEB Türkiye finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir. Turnuvada emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.