Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencileri, Dünya Kodlama Etkinliği’ne Katıldılar

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, 5-6 Aralık 2016 tarihlerinde Code.org Türkiye sorumlusu ve ortağı RobinCode.org, Zorlu Performans Sanatları Merkezinde, Kodlama Saati (Hour of Code) kodlama etkinliğine katılmışlardır. Kodlama hakkında bilgilendirme videosunu izledikten sonra etkinliğe başlanmıştır. Kodlama çalışmasını tamamlayan öğrencilerimiz günün sonunda sertifikalarını alarak edindikleri bilgilerin ışığında mutlulukla okullarına dönmüşlerdir. Kodlama dünyasına adım atan öğrencilerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.