Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencileri İzci Kampında

30 Mayıs 2014 Cuma günü 25 kişiden oluşan Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu İzcilik Kulübü öğrencileri hem spor alışkanlığını geliştirmek hem de farklı doğa koşullarına uyum sağlayabilmek amacı ile “İzci Kampına” katıldılar.

Hava koşullarına göre yaşama becerilerini geliştiren öğrencilerimiz, eğlenerek doğada yaşamayı öğrenmenin yanı sıra, arkadaşları ile işbirliği yapma, toplu hareket edebilme ve sorumluluk sahibi olabilme becerilerini de geliştirme fırsatını yakaladılar. Ayrıca öğrencilerimiz kampta görevli destek gruplarının yardımıyla çadırlarını kurup mat ve uyku tulumlarını yerleştirip doğaya zarar vermeden doğada yaşamanın bilincini kazanmış oldular.

Koşuyolu Öğretmenevi kamp alanında düzenlenen organizasyonda arkadaşları ile keyifli vakit gerçekleştirdikleri gözlemlenen küçük izciler okulumuzun İzcilik Kulübü öğretmeni Selahattin Dursun ve destek gruplarının yardımı ile “Kamp Ateşi” yakarak hep birlikte izcilik yeminini ettiler.

Başladıkları bu izcilik yolunda gösterdikleri cesaretten dolayı öğrencilerimizi kutlar, İzcilik Kulübü öğretmenimiz Selahattin Dursun’a teşekkür ederiz. 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.