Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmenleri Eğitimdeler

Öğretmenlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve çocukların yaratıcılıklarını geliştirirken nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılan ‘Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin” konulu eğitim 20.02.2016/Cumartesi günü (ÖRAV) Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından okulumuzda gerçekleştirildi.

"Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin Eğitimi” yaratıcılık ve yaratıcı düşünmeye ilişkin temel kavramlar, kişisel yaratıcılık potansiyelimiz, öğrenme biçimlerinin yaratıcılık üzerindeki etkisi, yaratıcılık gelişimi için kullanılabilecek teknikler ve yaratıcı ders planı tasarlama konularında farkındalık kazandırmayı amaçlayan eğitim öğretmenlerimiz tarafından beğeni ile karşılanmış olup, almış oldukları bilgileri, yıl içinde kendi öğrencilerinin eğitimi için de kullanabileceği faydalı bir seminer olmuştur.

Özel Marmara İlköğretim Kurumu olarak ÖRAV eğitmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.