Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Tatil Kitapları Listesi

Öğrencilerimiz 12 Haziran 2015 Cuma gününden itibaren yaz tatiline gireceklerdir. Yaz tatili gibi uzun bir tatil döneminde öğrencilerimizin eğlenerek, dinlenerek, enerji depolayarak hem psikolojik gelişimlerini hem de zihinsel gelişimlerini olumlu etkileyecek bir şekilde geçirmeleri önemlidir. Tatil aktivitelerinin de bu amaca hizmet etmesi gerekmektedir.

Tatil dönüşünde öğrencilerimizin kendilerini yeni eğitim-öğretim yılına hazır hissetmeleri ve bir sene boyunca yapılan çalışmalarımızın pekiştirilmesi amacıyla yaz tatil kitapları seçilmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, yaz dönemi boyunca çok kitap okumalarını temenni ediyoruz.

Özel Marmara İlkokulu

Tıklayınız