Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Tenis Takımları Şampiyon Okul Kupasını Kaldırdılar

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Tenis Takımlarımız 29 – 31 Mayıs 2015 tarihlerinde 9. Geleneksel Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Okullar arası Tenis Turnuvasına katılmış ve İstanbul İl Şampiyon okulu olmuştur.

Tüm ilçelerin takımlarının bir arada olduğu Tenis Şampiyonasına en güçlü raketler katılmıştır. Turnuva 29 – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Marmara Eğitim Köyü Tenis Kortlarında düzenlendi. Tenis takımlarımız zorlu maçlara imza atarken en güçlü raketleri elemişler ve 7 kategoride toplam 19 madalya alarak okulumuzu ŞAMPİYON OKUL yapmışlardır.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız; Zeynep Kayışlıgil, Melisa Baloş, Ceylin Ökmen, Arda Güngör, Duru Enginsel, Mert Yılmaz Öztürk, Koray Ömercan Saçlı , Faruk Başar Yılmaz , Orkun Şefik, Atahan Ahmet Çorman, Deniz Çelik, Görkem Baba, Zeynep Duru Özkan, Aykan Yılmaz, Melisa Eroğuz, Zeynep Utku, Derin Zeynep Karagül, Kemal Barış Gür, Emir Erdoğan, Galip Tokgöz, Poyraz Hazırcı, Derin Ökmen, Arda Aydınoğlu

Dereceye giren madalya alan sporcularımız;

9 Yaş Erkek
- 3.Poyraz Hazırcı