Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulunda Karne Heyecanı

23 Ocak Cuma günü 12.40’ta Hasan Ali Yücel Salonu’nda Özel Marmara İlkokulu öğrencilerinin katıldığı bir tören yapıldı. Törende öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Bölük, tatili verimli geçirmenin öneminden söz etti. Törenin ardından sınıflarına giden öğrencilerimiz, 15.15’te sınıflarında velilerinin de katılımıyla gerçekleşen karne töreninde karne sevincini yaşadılar.

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri ise yine Hasan Ali Yücel Salonu’nda 13.30’da düzenlenen törene katıldılar. Okul Müdürü Ahmet Bölük, yaptığı konuşmada tatilin hem dinlenmek hem de ikinci dönemi daha verimli geçirmek için bir fırsat olduğunu vurguladı. Törenin ardından sınıflarında derslerine devam eden öğrencilerimiz, 15.15’te karnelerini sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.