Özel Marmara Ortaokul Öğrencileri Harita İle Yönlerini Bulma Yarışmasında İkincilik Ödülünün Sahibi Oldular

Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerimiz 03.03.2017 ve 06.03.2017 tarihlerinde Faruk Yalçın Botanik Parkı ve Darıca Hayvanat Bahçesi’nde 3 Mart Vahşi Yaşam Günü için Soyu Tükenen Hayvanları koruma amacıyla gerçekleşen oryantiring müsabakalarına katılmışlardır.

Oryantiring müsabakalarında ikinciliği kazanan öğrencilerimiz, ani ve doğru karar verebilme yeteneklerini olgunlaştıran ve harita ile yön bulmalarını sağlayan bu yarışma ile heyecanı doruk noktasında yaşadıkları ve tebessümün yüzlerinde eksik olmadığı keyifli iki gün geçirmiş ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Yarışmalarda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.