Özel Marmara Ortaokul ve İlkokulu Öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında Hüzün, Gurur ve Zafer Coşkusunu Bir Arada Yaşadılar

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programıyla, atalarımızın 101 yıl önce tarihin silinmez sayfalarına altın harflerle yazdığı büyük zaferin gururunu ve tarifsiz coşkusunu yaşadılar. Binlerce şehidimizin, vatan uğrunda gözünü kırpmadan can verdiği bu büyük gün için hazırlanan anma programı okul koromuzun seslendirdiği birbirinden güzel zafer türküleri ile başladı. Program, 7. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları drama ve ardından müzikli oratoryo ile devam etti. Vatanını canı pahasına koruyan ve zafere doğru yürüyen Türk halkının her adımına yeniden şahitlik etmemizi, şehit ve gazilerimizin yüksek milli şuurunu daha da kuvvetli hissetmemizi sağlayan program, Batı Anadolu’nun kahraman efelerinin dans gösterisi ile sona erdi.

Programa emeği geçen tüm öğrencilerimize aynı zamanda öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen Sosyal Bilgiler ve Türkçe bölümlerine teşekkür eder, Çanakkale Zaferimizi kutlarız.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.