Özel Marmara Ortaokulu 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü Bestelenmiş Şiirlerle Kutladı

Özel Marmara Ortaokulu’nda her yıl düzenlenen “21 Mart Dünya Şiir Günü Şiir Dinletisi” öğrencilerimizin sundukları birbirinden güzel şiirlerle kutlandı. Ortaokul öğrencilerinin Türkçe öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları şiir dinletisi, bu yıl bestelenmiş şiirlerden oluşuyordu. Şiirle müziğin iç içe geçtiği dinletide sevgi, dostluk, barış gibi temaları işleyen şiirleri seslendiren öğrencilerimiz, dinleyenlere duygusal dakikalar yaşattılar.

Gönül kapılarınızı güzelliklere, barışa, sevgiye açacağınız dinletilerde buluşmak dileği ile tüm Marmara Ailesinin Dünya Şiir Günü’nü kutluyor, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.