Özel Marmara Ortaokulu 7. sınıflar İngilizce Kelime Yarışması

7 Nisan 2016 Perşembe günü 7. sınıflar İngilizce kelime yarışması- “English Vocabulary Contest” İsmail Hakkı Tonguç Salonunda yapıldı.

Her sınıftan 3 öğrencimizin sınıflarını temsilen katıldıkları yarışmada 7.sınıf öğrencilerimiz arkadaşlarını büyük bir coşku ile izleyerek tezahüratta bulundular. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere günün anısı olarak sertifikalar verildikten sonra,  İngilizce öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan jüri yarışmanın sonunda 7E sınıfının birinci olduğunu duyurdu.

Yarışmacı tüm öğrencilerimize, onları destekleyen sınıf arkadaşlarına ve emeği geçen tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.