Özel Marmara Ortaokulu Doğa Dostları Kulübü Öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesinde Güzel Bir Gün Geçirdiler

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü tarafından açılıp faaliyet gösteren ‘Doğa Dostlarımız Kulübü’ , 11 Aralık 2015 Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldı.

Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın,  öğrencilerimize ilk önce bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz kaplanların doğal alanlarını gezerek inceleme imkânını buldular. Darıca Hayvanat Bahçesi’nin yeni misafiri yedi yaşındaki gergedan Samir’i tanıdılar. Zürafaları elleri ile besleyerek hayvan sevgisini yüreklerinde hissederek okulumuza döndüler.