Özel Marmara Ortaokulu Doğa Dostları Kulübü Öğrencilerine Darıca Hayvanat Bahçesinin Mayıs Ayı Sürprizi

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü tarafından açılıp faaliyet gösteren ‘Doğa Dostlarımız Kulübü’ , 15 Mayıs 2015 Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldı.

Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın,  öğrencilerimize Avustralya kıtasının sevimli küçük Lemurları hakkında eğitim verdikten sonra öğrencilerimize Lemurları fıstıkla besleme fırsatı yarattı. Öğrencilerimiz Botanik Parkı turu sırasında hipopotamların havuzunun bulunduğu bölüme giderek hipopotamların çamur banyosunu izlediler. Yetkililerin verdikleri yoncalarla hayvanları besleyen öğrencilerimiz daha sonra boğa yılanlarını doğal ortamlarında ziyaret ettiler. Ardından yedi boyutlu sinemayı keyifle izleyerek okulumuza döndüler.