Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Projesiyle Bölge Sergisi’nde

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tübitak’ın ortaklaşa yürüttüğü, Türkiye çapında düzenlenen, Ortaokul öğrencilerine yönelik Matematik ve Fen Bilimleri ‘Bu Benim Eserim’ adlı proje yarışmasına ülke genelinden 26725, İstanbul’dan 4607 proje katılmıştır. Projeler, sırasıyla İl Çalışma Grubu, Bölge Çalışma Grubu ve Bölge Bilim Kurulu tarafından gerçekleştirilen elemelere tabi tutulmuştur.

Bu projeler arasından 5–6 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Sergisi’nde sergilenmek üzere 120 proje seçilmiştir. 7.sınıf öğrencilerimizden Mehmet Efe Aşık’ın Fen Bilimleri öğretmeni Sinem Demirkıran’ın danışmanlığında hazırladığı  ‘DEP-YAT ile Huzurlu Uyku’ adlı proje, 5–6 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Sergisi’nde sergilenmeye layık görülen 120 proje arasına girmiştir.

Öğrencimizi ve öğretmenimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.