Özel Marmara Ortaokulu Konser Etkinliği

Özel Marmara Ortaokulu sosyal ve kültürel bir etkinlik olarak 13 Mart 2014 Perşembe günü Marmara Eğitim Köyü Hasan Ali Yücel salonunda bir konser gerçekleştirmiştir.  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Orkestrası konseri sunmuş ve çok başarılı bir performans sahnelemişlerdir.

Okulumuz ve ilçemiz okullarının öğrencilerinin sanat ve kültür anlayışlarına katkıda bulunabilmek, hayat ile müzik arasında bir bütünlük sağlanarak öğrencilerin daha aktif ve başarılı olmaları amacı ile ilçe okullarımızı bu etkinliğimize davet etmiştir.

Konusu Türkiye’de Müziğin Gelişimi ve Çağdaş Türk Yorumcularının Katkıları olan Konsere çevre okullarımızdan 398 misafir öğrenci katılmış ve memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Müzik sanatı adına okulumuz ve çevre okullarımızın sanat ve kültür dünyalarına katkıda bulunabilmiş olmamız en büyük onur ve mutluluğumuzdur.