Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımız 3.Oldu

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol takımımız 26-30 Ocak Tarihleri arasında Osman Erverdi Turnuvasına katılmıştır. On iki takımın katıldığı beş gün süren turnuvayı küçük erkek takımımız turnuvayı sayı averajıyla 3. olarak tamamlamıştır. Turnuvaya katılan takımlar arasında yapılan organizasyonda 2 öğrencimiz Kutay Erişken ve Kıvanç Bilgin All-star maçında oynama başarısı göstermişlerdir. Turnuvaya katılan oyuncular arasında düzenlenen şut yarışmasını ise okulumuz öğrencilerinden Ahmet Emir Gündüz kazanmıştır.

Özel Marmara Ortaokulu - Anadolu Efes : 33-41
Özel Marmara Ortaokulu - İTO S.K                     : 37-35
Özel Marmara Ortaokulu - Basketbol Gelişim S.K. : 48-15
Özel Marmara Ortaokulu - Beşiktaş S.K : 39-25
Özel Marmara Ortaokulu - Beylerbeyi S.K.   : 54-15

Beden Eğitimi Öğretmeni: Sercan AÇIKEL

Okul Takımında Yer Alan Öğrencilerimiz : Kutay ERİŞKEN, Kıvanç BİLGİN, Sanberk MAVKAN, Bora ATASOY, Emir GÜNDÜZ, Uralcan VEZİROĞLU, Arda HIZ, Erkin ŞAHİN, Yiğit Alp TAŞ, Bora ÖZGÜR, Civan Mert ATEŞ, Mert BAHÇE, Aykut Kaan UYMAZ, Faik YILDIRIM

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.