Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Yüzme Takımı Öğrencilerimiz Türkiye 5.si

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Takımı öğrencilerimiz 23-25 Mayıs 2014 Tarihleri arasında Gaziantep ilinde düzenlenen MEB Küçükler Türkiye Yüzme Şampiyonasına katılmıştır. İl ve Grup elemelerinde başarılı olarak Finallere katılmaya hak kazanan 32 takımın katıldığı şampiyona sonunda Küçük Erkek Yüzme takımımız Türkiye 5.si olarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.

Gaziantep Şehit Kamil ilçesi Alleben kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yarışmalarda okulumuz adına yarışan öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Erdoğan Aydın’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz Adına Yarışan Öğrencilerimiz: Ali Boran Urak, Barkın Köse, Deniz Onat Erdoğan, Berke Saka, Baran Efendioğlu