Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutladılar

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları Cumhuriyet Bayramı kutlama programıyla Cumhuriyeti büyük bir coşku ve heyecanla kutladılar.

Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda okul koromuzun seslendirdiği birbirinden güzel Atatürk ve Cumhuriyet şarkıları Cumhuriyet heyecanını doyasıya yaşatırken program,  5. ve 6. sınıf öğrencilerinin seslendirdikleri şiir ve oratoryo ile devam etti. Cumhuriyete doğru yürüyen Türk halkının her adımına yeniden şahitlik etmemizi ve Cumhuriyetin enerjisini daha da kuvvetli hissetmemizi sağlayan program, öğrencilerimizin sergiledikleri lirik dans gösterisi ile sona erdi.

Öğrencilerimizin yanı sıra velilerimizin de izleyici olarak katıldığı programa emeği geçen tüm öğrencilerimize aynı zamanda öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen Sosyal bilgiler, Türkçe ve Bilgisayar öğretmenlerimize teşekkür eder, Cumhuriyet Bayramınızı kutlarız.