Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Fen Bilimleri Dersinde Yine Şampiyon

Özel Balkanlar Ortaokulu’nun düzenlediği 2.Fen Günlüğü Yarışmasına katılan 5. Sınıf öğrencilerimiz yarışmadan şampiyonlukla okulumuza döndüler.

Öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinde öğrenilen konuların günlük hayat ile bağlantısını, Fen Bilimlerinin yaşamın bir parçası olduğunu, öğrendikleri bilgileri nerede, nasıl kullanacaklarını, karar vermede bilgilerin önemini ve diğer derslerle olan ilişkisini tuttukları günlüklerle ifade etmişlerdir.  Aynı zamanda Fen Bilimleri öğretmenlerinin desteğiyle derste öğrendikleri tüm bilgileri hayatın bir parçası haline getirmiş ve farkındalıklarını artırarak günlüklerine yansıtmışlardır.  5.sınıf öğrencilerimizden Gülce Budak ve İdil Ünsal’ın günlükleri jüri tarafından değerlendirilmiş, İdil Ünsal’ın fen günlüğü birinci seçilmiştir.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.