Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Mikrolab Yarışması’nda Deneylerini Tasarladı ve Yarıştı

25 Mart 2015 Çarşamba günü, Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 8 takım “Ortaokullar Arası 2. Mikrolab Yarışması”nda geleceğin bilim adamları olma yolunda ilk adımlarını attılar. Yirmi iki okuldan kırk altı takımın katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada  ”Deney tasarlama ve uygulama” amacıyla yola çıkan öğrencilerimiz, bilimsel süreç basamaklarını takip ettiler. Yarışma gereğince öğrenciler verilen malzemelerle deneyler tasarlayıp,  sonuçlarını raporlandırıp jüriye sundular. Zaman yönetimi ve ekip çalışmasını da içeren yarışmada okulumuz öğrencileri arasından üçüncülüğü Emre Erböke, Altay Gerçek ve Efecan Özhan; İkinciliği Berke Aygülhan, Özüm Buzoğlu, Elif Kumanlı ve birinciliği Ziya Efe Dokuz, Altar Piyade, Beyza Karadağ almıştır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm fen bilimleri öğretmenlerimizi kutlarız.