Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Okul Sporları Bölge Birinciliği Satranç Şampiyonası’nda

Satranç Bölge Şampiyonası15-18 Şubat 2014 tarihleri arasında Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Bölge Birinciliği Satranç Şampiyonası altı kategoride yapılan maçlarla tamamlandı.

Turnuvada okulumuzu 7B sınıfından Berkant Kaptan, 5D sınıfından Pırıl Sine Kordel ve 8B sınıfından Bahadır Özen temsil etti. Yıldızlar kategorisinde yarışan öğrencimiz Bahadır Özen, yedi maçta aldığı altı puan sonucunda bölge birincisi olarak 24-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hatay'da yapılacak olan finalde (Türkiye Birinciliği) yarışmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.