Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Osmanlı’nın İlk Başkentini Ziyaret Ederek Orhan Gazi’nin Huzuruna Çıktı

Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından 6-7 Mayıs tarihinde 7. Sınıf öğrencileri ile Bursa gezisi yapılmıştır. Bursa’nın Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti olması sebebiyle sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleri ziyaret eden öğrencilerimiz aynı zamanda şehrin doğal güzelliklerini de görme fırsatı yakaladılar. Ayrıca dönüş yolunda İznik’i ziyaret ederek bu şehrin önemini de kavradılar.  Sosyal bilgiler dersinde öğrendikleri bilgileri pekiştiren öğrencilerimiz aynı zamanda keyifli bir hafta sonu geçirmişlerdir.

Gezi boyunca öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize ve geziyi düzenleyen Sosyal Bilgiler Bölümüne teşekkür ederiz.