Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Uludağ'da

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri için Beden Eğitimi Bölümü faaliyet programı arasında yer alan Kayak Eğitim Kampı 20-23 Ocak 2014 tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleştirildi.

Değişik kayak ve snowboard seviyelerinden 38 öğrencinin ve Beden Eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen kayak eğitim kampı öğrencilerimiz açısından hem eğitici hem de eğlenceli geçmiştir. Kayak öğretmenleri tarafından başlangıç, acemi, orta ve ileri seviyede alınan 4 günlük eğitimin ardından katılım sertifikası ve rozet ile ödüllendirildiler.

Kayak Eğitim kampımıza katılan öğrencilerimizi tebrik eder, kayak sporunda göstermiş oldukları başarılı çalışmalarının devamını dileriz.