Özel Marmara Ortaokulu Öğrencilerimiz FLL Turnuvasından Kupa İle Döndüler

8-9 Mart 2014 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi'nde gerçekleştirilen FLL turnuvasında Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerimiz Proje, FLL Öz değerler ve Robot tasarım dallarında jüri elemelerine girerek tasarlayıp programladıkları robotları ile tema masasında görevler gerçekleştirdiler.

9 Mart 2014 Pazar günü gerçekleşen turnuvada öğrencilerimiz “Yenilikçi Çözüm” dalında kupa kazanarak 22-23 Mart 2014 tarihlerinde yapılacak “Ulusal Final Turnuvası’na katılmaya hak kazanmıştır.

Turnuvaya hep birlikte katılarak öğrencilerimizi hiç yalnız bırakmayan Fen Bilimleri bölümü öğretmenlerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

FLL Turnuvası FLL Turnuvası  FLL Turnuvası
FLL Turnuvası