Özel Marmara Ortaokulu Öğrencilerinin Türkiye Genelindeki Başarısı

Özgür Pencere Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen, jüri üyeleri arasında Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Pakize Özcan, Ayşe Yamaç, Prof. Dr. Aysu Erden, Sema Tuncel’in bulunduğu Genç Kalem ve Çocuk Öykü Yarışması’nda

• 5C sınıfından EGE CİVA, “Yazının Önemi” adlı öyküsüyle İKİNCİ olurken;
  • 5E sınıfından BERSU AYÇİĞ DEMİR, “Bazen Kelimeler Yetmez” adlı öyküsüyle “ÖZGÜR PENCERE ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;
  • 5B sınıfından KAŞİF ŞAHİN DÜŞKO, “Bir Dostluk Hikayesi” adlı öyküsüyle “JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;
  • 7B sınıfından NİSAN EREN KONYAR, “Çocuk Olamamak” adlı öyküsüyle “DİL VE ANLATIM ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;
  • 7A sınıfından DEFNE KAMACI, “Kömür Karası” adlı öyküsüyle ve 7A sınıfından NEHİR DEMİR “Kara Elmas Altında” adlı öyküsüyle “ÖZGÜN ANLATIM ÖZEL ÖDÜLÜ” nü kazandılar.

Yarışmanın ödül töreni bu yıl 25 Mayıs 2015’te Ankara’da Başkent Üniversitesi Ayşe Abla Okulları Kampüsü’nde yapılacak.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin öykülerinden oluşan “Anne Bak Penceremde Öykü Var! 11” adlı kitabın satışından elde edilecek gelir Özgür Pencere Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından yoksul çocukların eğitimi için kullanılacaktır.

Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

5C       Ege Civa “Yazının Önemi” Öyküyü okumak için, tıklayınız.

5E       Bersu Ayçiğ Demir “Bazen Kelimeler Yetmez” Öyküyü okumak için, tıklayınız.

5B       Kaşif Şahin Düşko “Bir Dostluk Hikayesi” Öyküyü okumak için,tıklayınız.

7B       Nisan Eren Konyar “Çocuk Olamamak” Öyküyü okumak için, tıklayınız.

7A       Defne Kamacı “Kömür Karası” Öyküyü okumak için, tıklayınız.

7A       Nehir Demir “Kara Elmas Altında” Öyküyü okumak için, tıklayınız.