Özel Marmara Ortaokulu Portfolyo Sunumları

Ortaokul öğrencilerimiz, yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerilerini portfolyo sunumları aracılığıyla velileri ile paylaştılar.

7. sınıf öğrencilerimiz, 2 Haziran Salı; 6. sınıf öğrencilerimiz, 3 Haziran Çarşamba; 5. sınıf öğrencilerimiz, 4 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen portfolyo günlerinde sunuma portfolyo dosyalarını velilerine tanıtarak başladılar. Dosyaların incelenmesinin ardından öğrencilerimiz, İngilizce dersinden ve seçtikleri bir başka branş dersinden hazırladıkları etkinlikleri sundular.

Grup çalışması şeklinde hazırlanan sunumlar, bir yandan öğrencilerin araştırma, zaman yönetimi, grup içinde aktif rol üstlenme gibi becerilerini geliştirmeye yararken bir yandan da gelişimlerinin velileri tarafından somut bir şekilde gözlenmesini sağlamış oldu.