Özel Marmara Ortaokulu Semep Proje Yarışmasında En iyi Anket Çalışması Özel Ödülünü Aldı

17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Özel Marmara Ortaokulu UNESCO-SEMEP günü “Bilim ve kültür yoluyla suyun sürdürülebirliği için işbirliği” temalı proje sergisine katıldı.

Çalışılan tema UNESCO tarafından yılın başında belirlenmişti. Proje sergisinde de 8.sınıf öğrencilerinden Aslı Eren, Ezgi Kırcalı, Ezgi Topaloğlu danışman öğretmenleri Sevinç Ersoy eşliğinde tema çerçevesinde hazırladıkları “Önce Var mıydı? Şimdi Devam Ediyor mu? Yine Olacak Mı?” adlı projeleriyle “En İyi Anket Çalışması” ödülünün sahibi oldular.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.