Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Bilgiler Dersi Ürün Sergisi

Ortaokul öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler derslerinde yıl boyunca yaptıkları çalışmaları 2 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılan “Sosyal Bilgiler Dersi Ürün Sergisinde” sergilediler.

Öğrencilerimizin, Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri konularla paralel hazırladıkları afişlerin, posterlerin, empati çalışmalarının, gazete çalışmalarının, harita çalışmalarının, tarih şeritlerinin, ve çeşitli eserlerinin bulunduğu sergi; yıl boyunca yapılan çalışmaların küçük bir özeti niteliğindeydi.

Sergide yer alan başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi, öğrencilere ve sergi hazırlıklarına verdikleri emek için de Sosyal Bilgiler öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.