Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Girişimcilik Kulübü Öğrencileri

Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Girişimcilik Kulübü öğrencileri 13 Şubat 2014 tarihinde Engelsiz Sanat Derneği ile işbirliği yaparak 'Yorgan Altında Kimse Kalmasın' kampanyasının 'Yorgan' adlı sergisini okulumuza getirdi. Öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmak adına okula davet ettiğimiz, hayatta fark yaratan kişilerden biri olan Ayhan Nehirli, konuğumuz olarak öğrencilerimizle 'Söyleşi' ve 'Empati Etkinliği' yaparak paylaşımlarda bulundu. Kendisi Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olduktan sonra yine Boğaziçi Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır. Şu anda Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde Tarih öğretmenliği yapmaktadır. Bununla birlikte AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Eğitmeni ve Engelsiz Sanat Derneği Proje Danışmanı olarak görev yapmaktadır.

Sosyal Girişimcilik Kulübü Sosyal Girişimcilik Kulübü
Sosyal Girişimcilik Kulübü  Sosyal Girişimcilik Kulübü