Özel Marmara Ortaokulu Tanıtım Toplantısı

14 Şubat Cumartesi günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda Özel Marmara Ortaokulu’nu tanıtmak amacıyla 4. sınıf velilerimize yönelik toplantı düzenlendi. Okul Müdürü Ahmet Bölük tarafından yapılan sunumda ortaokuldaki organizasyon şeması, eğitim – öğretim modeli, genel işleyiş, akademik, sosyal ve rehberlik çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Sabah 10.00 – 11.30 ve öğleden sonra 13.00 – 14.30 saatlerinde iki grup halinde gerçekleştirilen toplantıya katılan velilerimiz, ortaokulda yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldular. Her iki toplantı da velilerin yönelttiği soruların Okul Müdürü Ahmet Bölük tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.

Toplantıya katılarak memnuniyetlerini dile getiren velilerimize çocuklarının eğitimiyle ilgili göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.