Özel Marmara Ortaokulu Türkçe Dersi Ürün Sergisi

Ortaokul öğrencilerimiz, Türkçe derslerinde yıl boyunca yaptıkları çalışmaları 2 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılan “Türkçe Dersi Ürün Sergisi”nde sergilediler.

Öğrencilerimizin okudukları kitaplarla ilgili hazırladıkları afişlerin, şiir defterlerinin, yaratıcı yazma defterlerinin, köşe yazılarına yorumlar yaptıkları defterlerinin, atasözleri ve deyimlere yaptıkları yorumların, projelerinin, mektuplarının, yarışmalardan derece aldıkları eserlerin bulunduğu sergi; yıl boyunca yapılan çalışmaların küçük bir özeti niteliğindeydi.

Sergide yer alan başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi, öğrencilere ve sergi hazırlıklarına verdikleri emek dolayısıyla Türkçe öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.