Özel Marmara Ortaokulu VII. Geleneksel Mini Voleybol Şenliği

04 Nisan 2015 Cumartesi günü Resmi ve Özel okulların, ayrıca çeşitli spor kulüplerinin katılımları ile Voleybol sporunu öğrencilere sevdirebilmek, altyapılarda yaygınlaştırabilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacı ile okulumuz bünyesinde geleneksel VII. Mini Voleybol Şenliğini düzenlemiş bulunmaktayız.

09.00’da M.E.K Kapalı Spor Salonunda okulumuz minik ve küçük takımları ile birlikte 13 takımın katılımı ile düzenlenen açılış seramonisinde İstiklal Marşı’nın ardından okulumuzun Dans ve Cimnastik ekipleri gösteriler gerçekleştirerek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.Küçük sporcular gösterilerin sonunda “Spor Kardeşliktir” sloganı ile sporun önemini bir kez daha vurgulamışlardır.

Üç sahada (A-B-C) toplam 44 müsabaka oynanmıştır. 2003,2004 ve 2005 doğumlu kız öğrencilerin görev aldığı turnuva öğrencilerin bireysel gelişimleri açısından oldukça verimli geçen şenliğimiz Okul Müdürümüz Sayın Ahmet BÖLÜK’ ün katılımı ile saat 17.30’da yapılan ödül törenin ardından turnuva başarı ile sona ermiştir.

Dereceye giren okullar;

1.      Özel Marmara Ortaokulu

2.      Caan Spor Kulübü

3.      Barboros Hayrettin Paşa Ortaokulu

Amacı Voleybol’u seven sportif nesiller yetiştirmek olan etkiliğe katılan bütün sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.